Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

De haag staat!

Vrijdag 21 februari 2014 Vandaag hebben Albert en Ria de haag geplant. In de ochtend miezerde het eerst nog een beetje maar ‘s middags was het droog. Eerst een geultje graven waar het gras in kan, dan de geul voor de haag graven, deze uitdiepen en daarna een kruiwagen grond uit de tuin halen. En daarna de beukenhaagjes planten natuurlijk. Allemaal mooi op dezelfde afstand van het pad en in een dubbele rij, zodat hij lekker vol wordt. Op de plek waar de beukenhaag moest komen te staan, ligt voornamelijk zand en weinig grond, dus doen we aan groeiplaats verbetering, zodat de haag goed zal aanslaan en snel zal groeien. En zo’n haag staat wel chique, de tuin ineens veel meer af!

categorie: Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*