Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Tuin winterklaar voor de vogels

Zondag 9 februari 2014 Anne en Willemien zijn er dit weekend weer. En dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook nog handig. Ze hebben ons mooi geholpen de tuin winterklaar te maken voor de vogels. Willemien wist namelijk te melden dat ondanks dat er geen sneeuw ligt het wel heel erg belangrijk is om voldoende voedsel in de tuin te hebben voor de vogels. Want ze zijn nu in februari wel zo’n beetje door al hun voedsel heen. Kwam dat even mooi uit dat we nog veel vogelvoer en vetbollen hadden! Anne en Willemien hebben beide een voederbak gemaakt van een oude pet-fles en een smulrek vol noten en vetbollen gemaakt. Anne wacht daarna binnen (omdat het buiten ondertussen regent en koud is) tot de vogels komen eten van het smulrek.

categorie: Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*