Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Laatste grondverzet

Zaterdag 25 januari 2014 Nou het moest er toch maar eens van komen: het laatste bultje grond moet ook een keer weggewerkt worden. Dat ligt al bijna 2 jaar te wachten. Maar de laatste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze wel eens. Inderdaad, maar na zoveel zachte weekenden viel er niet meer aan te ontsnappen. Geen vorst en helaas regende het ook niet dit weekend, alle excuses waren op. Nou, dan maar de schop gepakt en aan de slag!

En toen wisten we weer waarom we dit zolang uitgesteld hadden: dit bultje zit VOL met kweekgraswortels. En die moeten er natuurlijk zoveel mogelijk uit. Dus dat leverde vier tjokvolle kruiwagens kweekgraswortels op. En een verdwaasde hommel, die blijkbaar zijn holletje in de bult had gemaakt. Die mocht even uitrusten op de kweekgraswortels en is daarna weer verder gevlogen.

categorie: Bouw woning, Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*