Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Stadler & Waldorf

Zaterdag 18 januari 2014 Eindelijk hebben Stadler & Waldorf hun nieuwe plek in het huis ingenomen. Al sinds de verbetering van de constructie met twee metalen platen zit er een balkonnetje in de vide. En dat is uiteraard iets voor Stadler & Waldorf! Het rode pluche komt nog, maar ze zitten vast op hun stekje te genieten. Joachim was zo aardig ze daar neer te zetten. Hij was vanwege een hele andere reden bij ons, maar dit wist hij handig tussendoor te regelen. Joachim gaat een beplantingsplan maken voor de tuin, zodat we komende lente al enige zaken aan kunenn pakken. Het grondwerk is bijna helemaal klaar en dus is het tijd om te weten welke planten waar moeten komen en waarom… met dank aan Joachim!

categorie: Bouw woning, Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*