Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Keuken tegelen! – deel 1

Vrijdag 6 december 2013 Gelukkig kwam Sinterklaas vorig weekend op bezoek, zodat we dit weekend de keuken konden tegelen! Een van de laatste grote klussen. Eindelijk hebben we tegels gevonden die we mooi vonden. Het uitzoeken duurde het langste, een driekwart jaar ongeveer. maar we hebben een mooie mix gevonden: 10×10 in een menging van wit en creme. Maar ze zijn er en Wim plakt ze er weer volleerd en voortvarend tegenaan!

Na een kwart van de tegels tegen de muur geplakt te hebben komt Ria tot de ontdekking dat ze de tegels er anders tegenaan aan het plakken zijn, dan dat er besteld is… Er is 5-creme : 3-wit besteld en ze zijn het andersom aan het tegelen 5-wit : 3-creme…. Nadat de klap van het maken van een fout verwerkt was, bleek dat de huidige manier van tegelen echt mooier was dan de bestelde verhouding. Conclusie was dat we dan wel te weinig witte tegels zouden hebben, en dat we wat bij moesten bestellen. Ach ja, het zij zo, zolang het maar mooi wordt.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*