Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Kunst & Vliegwerk

Maandag 24 juni 2013 Insiders weten dat het vandaag een bijzondere dag is. iets met een verjaardag enzo. Ria heeft veel leuke kado’s gekregen, maar de twee leukste waren toch wel deze, en ze hadden beide met het huis te maken! Ria heeft een kunst-kip gekregen van haar schoonouders. Een kip op hoge poten. Deze heeft nog geen naam, maar suggesties zijn welkom! En van haar ouders heeft Ria een fotoboek van de Rome-reis gekregen. Ook heel mooi en toepasselijk! Dus hierbij het duo: Kunst & Vliegwerk:  

categorie: Tuin, update!
  • Adriaan zegt:

    Koele kip, dames!

  • Martha zegt:

    eeeh die kip heeft ze ook gekregen van haar schoonzussen en zwagers hoor!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*