Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Ko & Nijn

Zondag 16 juni 2013 Vandaag hebben we de konijnen op gehaald: Ko en Nijn. De witte heet Nijn en de bruine heet Ko. En in tegenstelling tot wat de naam Ko doet vermoeden, zijn het allebei vrouwtjes. Anne en Willemien waren dapper bij het afscheid en we hebben beloofd dat ze snel een keer mogen komen logeren om de konijnen weer te zien. Nadat we het waterflesje goed bevestigd hadden en de voederbak een mooi plekje gegeven hadden, hebben we ze in hun nieuwe paleis gezet. Met dank aan Wim hebben we het met brokjes en stro en de rest van de verzorging heel goed voor elkaar. Het paleisje zelf is nog niet helemaal af, maar dat komt later in de week…  

categorie: Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*