Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Konijnenhok – deel 2

Zaterdag 15 juni 2013 Nou, na het zagen van de onderdelen, was vandaag het in elkaar zetten aan de beurt. En omdat de op te halen konijnen een kwart wild zijn, leek het ook wel een goed idee om de bodem van de ren ook maar meteen van gaas te voorzien. Het werk vlotte goed en het begint ook al aardig op het konijnenhok van het plaatje te lijken. Het gaas goed vastmaken bleek wel een tijdrovende klus, maar het elke keer opnieuw zoeken van de konijnen ook, dus toch maar gedaan. Op de twee daken en de deurtjes na zit het hok al in elkaar. Eerst ngo even scharnieren halen om de deurtjes op te kunnenhalen. En het schilderen van de buitenkant volgt later een keer. Oh ja, en volgens ons buurmeisje Marit lijkt het hok op ons huis. Wat een toeval he? ;-)

Foto volgt.

categorie: Bouw woning, Tuin, update!
  • Adriaan en Diana zegt:

    Spannend, spannend, spannend! #benieuwd

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*