Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Let’s party!

Zaterdag 8 juni 2013 Vandaag is de dag van de housewarming. En we hadden gister al zo hard gewerkt dat we ruim op tijd klaar waren. De eerste gasten verschenen tegen kwart over drie en de laatste ging om half twaalf weg. Het was heel gezellig, het weer werkte aardig mee en Riekie had overheerlijk gekookt! De wind waaide iets harder en kouder dan verwacht, waardoor we niet goed op het terras achter het huis terecht konden, maar in het zuidelijke deel van de tuin moesten zitten. We hebben het huis laten zien aan mensen die het nog helemaal niet gezien hadden en een update gegeven aan mensen die tijdens de bouw al wel een keer waren komen kijken. Al met al een zeer geslaagde en gezellige dag!

categorie: Bouw woning, Tuin, update!
  • Irma zegt:

    Het was erg gezellig, Ria en Rosa, leuk om het allemaal nu in het echt gezien te hebben. Veel succes verder met de afronding.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*