Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Terras achter

Woensdag 5 juni 2013 Omdat de prijs van de zonnepanelen aan het stijgen is, hebben we de planning wat omgegooid. Eerst de zonnepanelen en daarna de bestrating… dus hebben we nog wat meer tegels op marktplaats gezocht. Gekeurde 30x30tegels deze keer, voornamelijk in de tinten rood, oranje, grijs en zwart. Dat past toevallig ook mooi bij het huis. De tegels waren op te halen in Almere Buiten (lekker makkelijk) en na een paar keer rijden hadden we ze op de oprit liggen. Albert is vandaag begonnen met het leggen van de tegels op het terras achter. En dat is dan weer fijn voor de huosewarming van zaterdag. Want het schijnt, heel erg mooi weer te gaan worden!

categorie: Bouw woning, Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*