Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Abdicatie

Dinsdag 30 april 2013 Vandaag is de laatste koninginnedag, of de eerste Koningsdag, net hoe je het wilt zien. Wij hebben alle plechtigheden gezellig op de bank bekeken, en tussendoor in de tuin gewerkt. Daar was veel te doen, en we hebben hard gewerkt, al zeg ik het zelf. Nog even een oranjeborrel in het buurthuis gedaan. En veel vrolijke opmerkingen gekregen van buurtgenoten over het spitten in het zand en het wegscheppen van de berg zand. De meest gehoorde opmerking: zou je wel aan die berg beginnen? Meest gezegde antwoord: hij moet toch een keer weg! Nou ja, het begin is in elk geval gemaakt!

 Maar wees gerust Aurora, er is nog genoeg over voor volgend weekend ;-)   

categorie: Bouw woning, Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*