Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Fotoshoot

Zondag 21 april 2013 Vandaag was het weer een mooie dag voor foto’s. Wat je helaas niet op de foto kan horen is dat we een specht in de bosrand bij ons hebben. Eerst dachten we dat er iemand elke ochtend vroeg aan het klussen was, maar dat was meneer specht. Of mevrouw specht, want ze zijn met zijn tweeen. Tot twee jaar geleden zat er ook een nachtegaal. Maar die is al een paar jaar niet meer gesignaleerd. Recent is er ook een vos in de achtertuin van de buren gezien, dus het is wel van belang dat onze konijnen daadwerkelijk een goed hok krijgen. Want als ze ontsnappen, zullen ze niet lang overleven in de bosrand… En onze konijntjes zijn al geboren. Over 4 weken kunnen we ze ophalen, oftewel, we hebben nog 4 weken om een hok te bouwen. Maar ondertussen was het zondag mooi weer voor een nieuwe fotoshoot.

  • Adriaan en Diana zegt:

    Wat moet het fijn zijn om jullie te zijn met zo’n mooie plek met specht.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*