Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

1e Berg weg

Zaterdag 20 april 2013 Vandaag kwamen ook Mark en Astrid op bezoek met Lucas en Ilse. Dat was heel gezellig! Nog een rondje gelopen in de wijk en ons huis staat nog steeds mooi in het zicht van die kant. De vijver, en met name het eiland in de vijver en de bruggetjes, heeft toch altijd een grote aantrekkingkracht op kinderen. Doet mij ook altijd denken aan het spelen bij de sloot van vroeger… kikkervisjes vangen, met takken in het water roeien…

Verder had ik gisteravond ook al een klein beetje zand geschept, maar het gros heb ik vandaag gedaan: de berg geel zand is nu helemaal weg! De berg van Sir Ben. Hoera! En ik ben daarna ook maar aan onze monsterberg van 20 kuub begonnen. Wat een werk, maar best lekker om te doen met een zonnetje erbij. Buurman Lambert was ook in de tuin bezig en andere buren in de bosrand, dus dat maakte het wel gezellig. De bergen verminderen gestaag. Da’s mooi want dan kunnen we binnenkort met de tuin aan de slag. Iets planten enzo :-)

categorie: Bouw woning, Tuin, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*