Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

And back again

Zaterdag 13 april 2013 En we zijn weer terug in het hollandse weer. Gister stond op het programma om nog wat zand weg te scheppen, maar met alle regen (enorme stortbuien hier in Almere) kwam het er niet van…. Vandaag hebben we samen met Bart stenen opgehaald bij een collega. Die gaat een nieuw terras aanleggen en had de stenen van het oude terras over. En dat was voor ons een mooie kans voor onderdelen voor de insectenmuur. Vlak voordat we met vakantie gingen hebben we ook al een partij dakpannen gratis kunnen ophalen in Almere (uit de Molenbuurt, een van de eerste wijken van Almere). Dus als iemand die de blog leest nog ergens een partijtje stenen of iets dergelijks heeft liggen, houden wij ons aanbevolen. Nu eerst de hopen zand nog weg werken en dan kunnen we echt aan de slag met de tuin.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*