Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Rome here we come

Vrijdag 12 april 2013 Als bedanktje voor het vele en harde werk van Albert, Bart en Riekie aan ons huis, zijn we een weekje naar Rome met ze gegaan. Dat was afgelopen week. Aangezien het daar 20 graden was, heerlijk weer voor een terrasje, de rozen er zelfs al in bloei waren, was het alleen al daarom erg aangenaam. Maar er was ook nog vanalles moois te zien en indrukwekkende dingen te bekijken. Een kleine impressie van wat we gezien en gedaan hebben, want eigenlijk hebben we alles op de plattegrond die we bij hadden gezien. En we hebben ook erg lekker taliaans gegeten. Ciao Bella!

categorie: update!
  • Adriaan zegt:

    Miljaar!! Dat doet herinneringen oproepen! Prachtige stad en zo te zien hebben jullie veel plezier daar gehad!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*