Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Het dak ligt beneden

Vrijdag 31 augustus 2012 Wat een weer!! Wat een weer, alweer! Volgens de weerman van de NOS was het vooral in Noord Nederland erg nat en stormachtig. Ik weet vrij zeker dat het in Almere minimaal net zo erg was. De mannen waaiden bijna van het dak af, dus moesten ze iets anders te doen zien te vinden. Dat werd zagen. Heel veel zagen. Er zitten niet meer planken tegen de gevel, maar het dak ligt nu beneden. In de woonkamer. In stukjes. Precies op maat, zodat het vanaf maandag gemonteerd kan worden. Als het dan mooi weer is tenminste… de voorspellingen zeggen van wel. Wij moeten de kantjes nog schilderen, zodat die ook goed in de verf zitten. Met het hele dak binnen is dat best een aardige klus.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*