Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Bezoek aan de website

Maandag 27 augustus 2012 Naast veel bezoek bij de bouw krijgen wij ook veel bezoek op de website! Sinds hij in de lucht is, is de site al meer dan 22.000 keer bezocht. Da’s best goed voor een website die je niet via google kan vinden en het moet hebben van mond op mond reclame.

Per maand zijn er ongeveer 100 verschillende mensen die de site bezoeken en per dag zijn het 15-20 verschillende mensen. Dus best veel mensen houden de bouw van onze woning goed bij. Da’s best bijzonder!

Verder zijn er 85 reacties op onze stukjes en wat je ziet is dat als er veel gebeurd met de bouw mensen intensiever kijken. Dus ik verwacht nu het hout tegen de gevel gaat en je veel verschil kan zien elke dag, dat dat ook weer heel leuk is om te volgen :-)  Overigens is de maand augustus nog niet voorbij, dus het volgende plaatje is een beetje vertekend.

categorie: Bouw woning, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*