Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Kadaster, Ribben en Meterkast

Vrijdag 24 augustus 2012 Vandaag kwam een collega van het stadhuis langs. In functie. Van de landmeetkundige afdeling. Hij kwam alle “nieuwe” kavels aan de Burgemeester Dickerdacklaan inmeten voor het kadaster. Alle 7 kavels van “De laatste kans op de Buitenkans”. Alle kavels die door de gemeente in de 2e ronde verkocht zijn, waaronder de onze dus. Wellicht heeft het ermee te maken dat ook kavel B2, Frank en Connie, ook ondertussen een bouwvergunning hebben. Gelukkig konden ze bij ons alle paaltjes nog vinden.

Verder zijn de mannen weer spectaculair verder met het dak. We hebben ons eigen wandrek nu. Daar komen volgende week de rode planken overheen! Spannend hoor. Net nu ik volgende week weer moet werken, komt het leuke deel ;-)

Zelf hebben we de meterkast weer op orde gebracht met een mooie plank erin. En we zijn bezig met de vloeren, nog steeds. 

 

  • Adriaan zegt:

    Ik kan ook niet wachten tot al dat schilderwerk in volle glorie tentoongesteld zal worden!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*