Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Leidingen en eerste regels

Woensdag 22 augustus 2012 Het gaat goed met de leidingen. We zijn er druk mee bezig en het schiet eigenlijk best goed op. De leidingen voor de radiatoren worden nu gelegd en we zijn de vloer aan het isoleren (geluidsisolatie).

Maar het meeste in het zicht springt toch het werk van de mannen buiten: de gevel is elk uur een stuk verder. Ben benieuwd hoe snel  het gaat met het hout straks…. De hele overstek is nu zwart, dat geeft een goed overzicht van hoe het er straks gaat uitzien in het rood. Op het dak liggen al de eerste ribben. De schroeven om ze te monteren komen morgen, maar het is al een mooi gezicht. De eerste regels zitten er ook inmiddels al weer tegen!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*