Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Elektra – dag 6

Dinsdag 31 juli 2012 De elektra is weer goed opgeschoten. Het einde komt in zicht. De meterkast zit er goed in. Ook nog foto’s gemaakt bij de buurman van zijn meterkast om te kunnen zien of wij het een beetje goed doen. Dit ivm het aansluiten van de officiele aansluitingen. Daar schijnen ze hier ook weer heel streng mee te zijn. Wat niet eigenlijk. Volgende keer wordt het een hutje ergens waar er weinig regels zijn. Enfin, morgen gaan we draden trekken.

Van de gaten die we moeten boren komt wel heel erg veel houtsnipper-afval. En wie schets onze verbazing dat we dat ergens in de winkel voor veel geld hebben zien liggen… nu begrijpen we alle mensen die in de afvalcontainer struinen. Dat levert geld op ;-) Ons ook, overigens, want dan hoeft er minder te worden afgevoerd. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat allerlei onderdelen gereclycled worden en dat iedereen er blij mee is. Misschien moeten we de houtsnippers ook in zakjes doen en verkopen…

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*