Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Warm weer

Donderdag 26 juli 2012 Het is altijd een interessant gespreksonderwerp: het weer. Maar het weer is nu toch wel atypisch. Na een hele warme week begint de grond op de kavel zelfs al weer uit te drogen. De grond bestaat voornamelijk uit krakkelee. Alsof er daarvoor geen bakken met regen is gevallen…

Het bijzondere weer werd natuurlijk al aangekondigd door de sneeuw bij het aanvullen van de kavel. Daarna hitte bij de fundering, zo erg dat die zelfs natgehouden moest worden om  niet te scheuren. Regen tijdens de bouw van het houtenskelet en nu weer een stevig warme week tijdens het aanbrengen van de elektra. Ben benieuwd wat het weer ons verder gaat brengen. Als de orkaan maar uitblijft totdat de kolommen en de balk hersteld zijn…

categorie: Bouw woning, update!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*