Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Leidingen – Elektra

Dinsdag 24 juli 2012 Nog geen maand geleden was Enicon nog bezig met het bouwen van het houten skelet, en ondertussen zit er al een waterdicht dak op, is 50% van de gevel definitief waterdicht, zijn alle ramen al geplaatst en alle kozijnen al weer binnen en buiten geschilderd.

Vanaf vandaag beginnen we ook officieel aan het leidingwerk. Te beginnen met de elektra. De electricien was er vandaag al om 7.00u en we hebben een goed begin gemaakt vandaag. De leidingen voor het elektra van de eerste verdieping liggen er al helemaal in! 

  • Sandra en Frits zegt:

    Waw, jullie huis ziet er al goed uit zeg!!! Ik kijk effe een maandje niet vanwede de geboorte van Frits en patsboem: er staat een huis. En fijn te lezen dat het schilderwerk in Zaandam eropzit, dat was vast een monsterklus.
    groetjes van San en kleine Frits uit Eindhoven

  • Adriaan zegt:

    Waw, dat leidingwerk gaat snel zeg. Vindt de electricien het ook handig…zo’n houten huis?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*