Ria en Rosa in de Buitenkans

Dé blog over de bouw van een bijzonder huis in Almere

Laatste keer schilderen

Zaterdag 21 juli 2012 Vandaag was een historische dag: we zijn voor de laatste keer wezen schilderen in Zaandam. Gister en vandaag zijn we nog druk aan het schilderen geweest en de planken voor de gevel zijn nu allemaal geschilderd. Dit gedeelte van het zelf het huis bouwen is klaar :-D

Een last valt daarbij wel van onze schouders, want nu hoeven we alleen nog maar aan het huis te schilderen. Nu moeten ze nog tegen de gevel en op het steile dak. We kunnen niet wachten! Maar dat moet natuurlijk wel, want de planken gaan pas na de bouwvak tegen de gevel en op het dak!

We waren met de vaste schilderploeg: Albert, Riekie, Bart, Rosa en Ria.

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*